Discontinued Er zijn 147 producten

per pagina
  • Product end of line

    De PTN SC121D is een full HD 12-voudige scaler/switcher voor video en audio signalen. Elke input wordt automatisch gescaled en wordt daarna uitgestuurd op de HDMI en VGA uitgang. 

  • Product end of line

    De PTN SC121D-N is een full HD 12-voudige scaler/switcher voor video en audio signalen. Elke input wordt automatisch gescaled en wordt daarna uitgestuurd op de HDMI en VGA uitgang. De PTN SC121D-N aanstuurbaar via TCP/IP.

  • Product end of line

    De PTN Electronics TPHD403P is een HDBaseT 4K twisted pair extender kit voor HDMI, IR, RS232 en Ethernet over 100 meter afstand met PoE. Deze set bevat de transmitter en receiver, ondersteunt HDMI 1.4 en is HDCP compliant. De set heeft maar één voeding nodig, door de PoE technologie kan dit aan elke kant worden aangesloten. 

  • Product end of line

    De PTN Electronics TPHD402P kit is een HDBaseT lite twisted pair extender voor HDMI, IR en RS232 over 70 meter met PoE functie. De set wordt geleverd met de TPHD402PT transmitter en TPHD402PR receiver welke HDMI 1.4 en HDCP ondersteunen. Deze krachtige extender is geschikt voor diverse doeleinde.

  • Product end of line

    De PTN Electronics TPHD403PL is een HDBaseT 4K twisted pair extender kit voor HDMI, IR, RS232 en Ethernet over 100 meter afstand met PoE. Deze set bevat de transmitter en receiver, ondersteunt HDMI 1.4 en is HDCP compliant. De set heeft maar één voeding nodig, door de PoE technologie kan dit aan elke kant worden aangesloten. 

  • Product end of line

    De PTN Electronics TPHD402PR is een HDBaseT lite twisted pair receiver voor HDMI, IR en RS232 over 70 meter met PoE functie. De TPHD402PR receiver ondersteunt HDMI 1.4 en HDCP. Deze receiver is bedoelt voor gebruik met de PTN MMX serie modulaire matrix en de PTN TPHD405 wallplate.

  • Product end of line

    De PTN Electronics TPHD402PT is een HDBaseT lite twisted pair transmitter voor HDMI, IR en RS232 over 70 meter met PoE functie. De TPHD402PT transmitter ondersteunt HDMI 1.4 en HDCP. Deze receiver is bedoelt voor gebruik met de PTN MMX serie modulaire matrix.   

  • Product end of line

    De PTN Electronics MV4 is een realtime multilayer video processor met 4x DVI inputs en 4x DVI outputs. De PTN MV4 kan worden gebruikt als 2x2 videowall processor of 4x1 multiviewer. De krachtige interne processor maakt het mogelijk snel en naadloos om te schakelen en te scalen.

  • Product end of line

    PTN FOUH302 4K Single Fiber Optic HDMI extender, verlenging tot 1 km.

  • Product end of line

    De PTN SC81 is een krachtige 4K seamless scaler switcher met HDBaseT en displayport aansluiting. De SC81 is uit te breiden met een extra HDBaseT uitgang. Met de ingebouwde audioversterker heeft u een kan en klare oplossing voor uw boardroom. 

  • Product end of line

    De PTN IPM2 is een complete set voor het distribueren van 1080p video signalen, USB, IR en RS232 tot 100 meter zender-ontvanger of langer door deze te cascaden met een ethernet switch. Ondersteunt point to point en multi-point to multi-point (80 zenders naar 250 ontvangers). Beide apparaten ondersteunen PoE en kunnen gevoedt worden met een voeding aan één...

  • Product end of line

    De PTN Electronics SC51D is een minder uitgebreide variant van de SC51T. Deze SC51D is voorzien van HDMI en VGA ingangen welke tot 1920 x 1200 kunnen worden geupscaled naar een HDMI uitgang. In tegenstelling tot de SC51T heeft de SC51T geen IR uitgangen en MIC aansluiting.