Besturingsystemen Er zijn 4 producten

  • Het WP8 bedieningspaneel biedt de mogelijkheid tot het aansturen van uw vergaderkamer of home cinema opstelling. De WP8 kan drie RS232 apparaten aansturen, twee IR apparaten en kan door middel van de ingebouwde relais een scherm of jaloezie aansturen.

  • De WP6-K controller is speciaal ontwikkeld voor het aansturen van de SC51T/S serie scaler/switchers. De WP6-K werkt op basis van TCP/IP en wordt gemakkelijk geprogrammeerd door de WP6-K software. Momenteel enkel geschikt voor de SC51T/S serie.

  • De CHC2 HDMI room controller is ontwikkeld om het gebruikersgemak te verhogen en handelingen in de vergaderkamer te verminderen. De CHC2 werkt doormiddel van signaal- of sensordetectie. Bij activiteit voert de CHC2 een aantal vaste stappen uit zoals het inschakelen van monitor of projector, het activeren van 1 of 2 relays voor bijvoorbeeld verlichting of...

  • De TS-12C is de ideale combinatie tussen cable management en room control. De TS-12C is voorzien van een 230V aansluiting en 6 kabel doorvoeren. Standaard wordt de TS-12C geleverd met 6 1.8 meter kabels (HDMI, VGA, 3.5mm jack, 2x UTP en USB).