Mini converters There are 4 products.

  • De CHH2 HDCP converter is een handige tool om HDCP 2.2 compliant signalen om te zetten naar HDCP 1.4. Heeft u bijvoorbeeld deels uw installatie geupdrade naar HDCP 2.2 maar is uw monitor of projector nog HDCP 1.4? Dan heeft u dit apparaat nodig.

  • De CE-CVAD is een compacte 4K HDMI audio de-embedder en repeater. Met de CE-CVAD kunt u het audio signaal filteren uit het HDMI signaal en deze bijvoorbeeld doorsturen naar uw audio-systeem. De CE-CVAD de-embed de audio naar digitaal en analoog signaal. Het audio signaal kan ingesteld worden op pass-through, bitstream of PCM.

  • De CE-EX20B is de oplossing voor lange HDMI kabels. De CE-EX20B is een HDMI 2.0 18Gbps booster welke 4K*2K@60Hz tot 20 meter en 4K*2K@30Hz tot 35 meter kan verlengen. De unit wordt gevoed door de HDMI bron. 

  • De Digichain GEN-1 is een handige tool voor installateurs om on-site installaties te testen en controleren. De GEN-1 testgenerator kan diverse signalen emuleren en analyseren. De GEN-1 ondersteunt signalen tot 4K*2K@60Hz 4:4:4 en kan naar gelang worden ingesteld op NO HDCP, HDCP 1.4 en HDCP 2.2.