Best verkochte producten

  • Matrix met modulair ontwerp, 2 input slots en 2 output slots. Er is keuze uit diverse hot-swappable insteekkaarten. De Digichain MMX88A ondersteunt HDMI 1.4a met 3D en crosspoint switching. Aanstuurbaar via knoppen aan de voorzijde, RS232 en IR. Optioneel is besturing via TCP/IP. De PTN MMX88A is voorzien van een LCD display voor terugmelding van...

  • Het WP8 bedieningspaneel biedt de mogelijkheid tot het aansturen van uw vergaderkamer of home cinema opstelling. De WP8 kan drie RS232 apparaten aansturen, twee IR apparaten en kan door middel van de ingebouwde relais een scherm of jaloezie aansturen.

  • De TPHD-BYE is een HDBaseT HDMI en bi-directioneel IR extender set met een maximale afstand van 70 meter. De TPHD-BYE heeft slechts 1 voeding nodig, de transmitter voedt via PoC de ontvanger. De TPHD-BYE ondersteunt transmissie van 4K tot 40 meter.   

  • De TPUH421 kit is een HDBaseT twisted pair extender voor HDMI, IR en RS232 over 100 meter met PoH functie. De set wordt geleverd met de TPUH421T transmitter en TPUH421R receiver welke HDMI 1.4 en HDCP 2.2 ondersteunen. Deze krachtige extender is geschikt voor diverse doeleinde. Zeer dun ontwerp, past achter elke monitor! 4K*2K@60Hz ondersteuning   

  • De SC51TS is een 5x1 seamless scaler switcher met HDBaseT uitgang. De SC51TS is voorzien van 3 HDMI, 1 VGA en 1 DisplayPort ingang. De HDBaseT uitgang kan gebruikt worden in combinatie met de meegeleverde HDBaseT ontvanger of direct op een projector of display met HDBaseT ingang.

  • Het WP8-S bedieningspaneel biedt de mogelijkheid tot het aansturen van uw vergaderkamer of home cinema opstelling. De WP8-S kan driee RS232 apparaten aansturen, twee IR apparaten en kan door middel van de ingebouwde relais een scherm of jaloezie aansturen.

  • De SC61E is geschikt voor de middelgrote vergaderzalen waar HDMI en VGA gebruikt worden. De SC61E heeft 4 HDMI en 2 VGA ingangen en kan VGA signalen tot 4K upscalen. HDMI wordt direct doorgezet waardoor er geen kwaliteitsverlies optreedt.     

  • De SC51TS is een 5x1 seamless scaler switcher met HDBaseT uitgang. De SC51TS is voorzien van 3 HDMI, 1 VGA en 1 DisplayPort ingang. De HDBaseT uitgang kan gebruikt worden in combinatie met HDBaseT ontvanger of direct op een projector of display met HDBaseT ingang. >