New products

Top sellers

per page
 • Het WP8 bedieningspaneel biedt de mogelijkheid tot het aansturen van uw vergaderkamer of home cinema opstelling. De WP8 kan drie RS232 apparaten aansturen, twee IR apparaten en kan door middel van de ingebouwde relais een scherm of jaloezie aansturen.

 • De TPUH412R een HDBaseT twisted pair receiver voor HDMI, IR en RS232 over 70 meter met bi-directionele PoH functie. De TPUH412R receiver ondersteunt HDMI 1.4 en HDCP 2.2. Deze krachtige receiver is geschikt voor diverse doeleinde. Zeer dun ontwerp, past achter elke monitor! Te gebruiken in combinatie met andere HDBaseT producten.   

 • De TPUH406TV is een 4K HDMI, VGA+audio wall plate interface en extender in één. De TPUH406TV kan worden ingebouwd in wand of tafel en heeft een brushed aluminium front. De TPUH406TV is voorzien van een VGA + audio aansluiting, HDMI, bi-directioneel RS232 en een extra 12V output aan de achterzijde voor bijvoorbeeld het voeden van een WP8 knoppenpaneel. De...

 • Matrix met modulair ontwerp, 2 input slots en 2 output slots. Er is keuze uit diverse hot-swappable insteekkaarten. De Digichain MMX88A ondersteunt HDMI 1.4a met 3D en crosspoint switching. Aanstuurbaar via knoppen aan de voorzijde, RS232 en IR. Optioneel is besturing via TCP/IP. De PTN MMX88A is voorzien van een LCD display voor terugmelding van...

 • De TPHD-BYE is een HDBaseT HDMI en bi-directioneel IR extender met een maximale afstand van 70 meter. De TPHD-BYE heeft slechts 1 voeding nodig, de transmitter voedt via PoC de ontvanger. De TPHD-BYE ondersteunt transmissie van 4K tot 40 meter.   

 • Product end of line

  De TPUH421 kit is een HDBaseT twisted pair extender voor HDMI, IR en RS232 over 100 meter met PoH functie. De set wordt geleverd met de TPUH421T transmitter en TPUH421R receiver welke HDMI 1.4 en HDCP 2.2 ondersteunen. Deze krachtige extender is geschikt voor diverse doeleinde. Zeer dun ontwerp, past achter elke monitor! 4K*2K@60Hz ondersteuning   

 • De SC51TS is een 5x1 seamless scaler switcher met HDBaseT uitgang. De SC51TS is voorzien van 3 HDMI, 1 VGA en 1 DisplayPort ingang. De HDBaseT uitgang kan gebruikt worden in combinatie met de meegeleverde HDBaseT ontvanger of direct op een projector of display met HDBaseT ingang. 

 • De SC51TS is een 5x1 seamless scaler switcher met HDBaseT uitgang. De SC51TS is voorzien van 3 HDMI, 1 VGA en 1 DisplayPort ingang. De HDBaseT uitgang kan gebruikt worden in combinatie met HDBaseT ontvanger of direct op een projector of display met HDBaseT ingang.

 • De CE-CVAD is een compacte 4K HDMI audio de-embedder en repeater. Met de CE-CVAD kunt u het audio signaal filteren uit het HDMI signaal en deze bijvoorbeeld doorsturen naar uw audio-systeem. De CE-CVAD de-embed de audio naar digitaal en analoog signaal. Het audio signaal kan ingesteld worden op pass-through, bitstream of PCM.

 • Het WP8-S bedieningspaneel biedt de mogelijkheid tot het aansturen van uw vergaderkamer of home cinema opstelling. De WP8-S kan driee RS232 apparaten aansturen, twee IR apparaten en kan door middel van de ingebouwde relais een scherm of jaloezie aansturen.

 • De SC61E is geschikt voor de middelgrote vergaderzalen waar HDMI en VGA gebruikt worden. De SC61E heeft 4 HDMI en 2 VGA ingangen en kan VGA signalen tot 4K upscalen. HDMI wordt direct doorgezet waardoor er geen kwaliteitsverlies optreedt.     

 • De MUH44TPR2-N is een 4K HDBaseT 4x4 HDMI matrix switcher met digitale audio de-embedder. Deze ondersteund HDMI 1.4a, 4Kx2K en HD3D.Er zijn 4 HDMI inputs, 2 HDMI outputs en 4x HDBaseT outputs. Dit apparaat ondersteund crosspoint switching, van elke input naar elke output of naar alle outputs. Voorzien van interactieve webinterface.